Líquens al mes de la Ciència Ciutadana

Print Friendly, PDF & Email

Aquest mes de novembre ha estat batejat com el Mes de la Ciència Ciutadana i el Medi Ambient, i ens ha brindat diverses oportunitats per a presentar el projecte.

El passat divendres 8 de novembre vam participar en la Jornada Tècnica sobre Ciència Ciutadana, organitzada per Territori i Medi Ambient i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.  Vam formar part d’una taula rodona, on vam poder compartir experiències, objectius i reptes dels diferents projectes.

foto_jornada_taularodona.jpg
Participant de la segona taula rodona a la Jornada Tècnica «Ciència ciutadana i Medi Ambient», amb Observadores del Mar (Joaquim Garrabou),  Atmoos (Laia Serra), i Projecte Rius (Tomàs Pedrosa). 

El matí  de diumenge 24 de novembre, durem a terme un mapatge als Jardins del Palau de Pedralbes i als Jardins de la Maternitat, on esteu tots convidats! Explicarem com participar a Líquens de Barcelona, aprendrem a identificar algunes de les espècies que trobem a la ciutat i, el més important, gaudirem d’un matí de ciència i natura per a tots i totes, com veritables ciutadans i ciutadanes científiques!

Feu un cop d’ull al cartell taller liquens!

Podeu fer les inscripcions per l’activitat aquí.

 

Més informació:

Data: 24/11/2019

Horari: 10 – 13.30 h

Lloc de trobada: Porta principal dels Jardins del Palau de Pedralbes

Inscripcions a l’enllaç de més amunt.

Recomanacions: Veniu ben abrigats, i si teniu una lupa, porteu-la!

 

Captura.JPG
Organitza: Departament de Territori i Sostenibilitat. Col·labora: Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Oficina de Ciència Ciutadana de Barcelona i Barcelona Cultura-Ajuntament de Barcelona

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.