Líquens al mes de la Ciència Ciutadana

Print Friendly, PDF & Email

Aquest mes de novembre ha estat batejat com el Mes de la Ciència Ciutadana i el Medi Ambient, i ens ha brindat diverses oportunitats per a presentar el projecte.

El passat divendres 8 de novembre vam participar en la Jornada Tècnica sobre Ciència Ciutadana, organitzada per Territori i Medi Ambient i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.  Vam formar part d’una taula rodona, on vam poder compartir experiències, objectius i reptes dels diferents projectes.

foto_jornada_taularodona.jpg
Participant de la segona taula rodona a la Jornada Tècnica “Ciència ciutadana i Medi Ambient”, amb Observadores del Mar (Joaquim Garrabou),  Atmoos (Laia Serra), i Projecte Rius (Tomàs Pedrosa). 

El matí  de diumenge 24 de novembre, durem a terme un mapatge als Jardins del Palau de Pedralbes i als Jardins de la Maternitat, on esteu tots convidats! Explicarem com participar a Líquens de Barcelona, aprendrem a identificar algunes de les espècies que trobem a la ciutat i, el més important, gaudirem d’un matí de ciència i natura per a tots i totes, com veritables ciutadans i ciutadanes científiques!

Feu un cop d’ull al cartell taller liquens!

Podeu fer les inscripcions per l’activitat aquí.

 

Més informació:

Data: 24/11/2019

Horari: 10 – 13.30 h

Lloc de trobada: Porta principal dels Jardins del Palau de Pedralbes

Inscripcions a l’enllaç de més amunt.

Recomanacions: Veniu ben abrigats, i si teniu una lupa, porteu-la!

 

Captura.JPG
Organitza: Departament de Territori i Sostenibilitat. Col·labora: Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Oficina de Ciència Ciutadana de Barcelona i Barcelona Cultura-Ajuntament de Barcelona

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.